• fu'a_ulu
  • fu'a_ulu

Tala Fou

Seti palanikeke aluga malaga

O le aluga malaga ma le palanikeke seti o se oloa e faia i le 100% polyester fabric, lea e aofia ai se taga sipa pito i fafo ma se palanikeke totonu.

E i ai ni nai mafuaʻaga e faʻateleina ai le fiafia o tagata i seti aluga malaga:

1. Fa'atino.Mo i latou e faimalaga pe faimalaga i pisinisi, o le seti palanikeke malaga e matua aoga lava.Pe a malolo, e mafai ona faʻaaogaina e fai ma aluga poʻo se palanikeke e faʻamafanafana ai le tino.

2. feaveai.Mo i latou e faimalaga pe faimalaga, o le feaveaʻi o le oloa e taua tele.Ona o le seti palanikeke malaga e iai se mamanu 2-in-1, e itiiti lava le avanoa e alu ai.Ma o loʻo i ai se laupepa polyester i le pito i tua o le palanikeke aluga malaga faʻatasi ma se carabiner i le tulimanu agavale pito i luga, e mafai e tagata ona faʻapipiʻi i luga o se atopaʻu pe tautau i luga o se ato faafafa, o lea e faigofie tele mo tagata e ave ma e le tele naua avanoa.

3. Faamafanafanaga.Mo tagata e faimalaga pe alu i pisinisi, e taua tele le faʻamautinoa o le mafanafana o le faigamalaga o loʻo i ai i se tulaga lelei.O le seti palanikeke malaga e faia i le 100% polyester ie sili ona vaivai ma mafanafana, pe faʻaaogaina e tagata o se aluga poʻo se palanikeke, o le a maua ai e tagata se lagona mafanafana ma le mafanafana, lea e mafai ona faʻaleleia lelei le lelei o le malologa o tagata i le taimi o le malaga.

O le seti palanikeke malaga e le gata o se mea vevela, o loʻo i ai le tele o kamupani faʻapipiʻiina le logo a le kamupani i luga o le palanikeke aluga malaga e tuʻuina atu i malo o se meaalofa a le kamupani, o se manatu lelei, pe a faʻaaogaina e tagata le palanikeke aluga malaga. seti, E masani lava ona mafaufau tagata i kamupani e tuuina atu meaalofa.O lea la ua amata le tele o kamupani ma tagata taitoatasi e gauai atu i seti palanikeke malaga.Ona o nisi sitaili palanikeke malaga masani e pateni e nisi kamupani, pe a matou faʻavasegaina palanikeke aluga malaga, matou te manaʻomia le faʻaopoopoina o ni mamanu fou ma aoga e aloese ai.

customize1

 

custom2

 

customize3


Taimi meli: Iul-13-2022